Zakelijk

Wat kun je zakelijk met een notaris? 
Denk hierbij aan de oprichting van een bedrijf of onderneming, overdracht en overname in een onderneming, bedrijfsopvolging bij familiebedrijven en pensioenrechten.

Maar ook zaken die goed zijn om in een midden en kleinbedrijf (MKB) goed te regelen, komen aan bod zoals: ondernemer en huwelijk, erfrecht en opvolging, certificering van aandelen, enzovoort.

Rechtsvormen 
Regel uw zaken correct en efficiënt. Eén fout aan het begin wreekt zich vaak in de loop van de ‘reis’. Wanneer en bij welke rechtsvorm dient een notaris ingeschakeld te worden? Bij de oprichting van een bedrijf of onderneming? Wat is de rol van de fiscus? Hoe regel ik de overname van een onderneming? Krijg antwoord op al uw vragen, en maak een afspraak met uw notaris. 
 
Midden- & kleinbedrijf (MKB) 
Een goed advies en een goede voorbereiding is het halve werk… 
Het MKB heeft voor veel zaken een notaris nodig. Bijvoorbeeld bij certificering van aandelen, de overdracht van een BV, opvolging binnen het bedrijf, enzovoort. Loop vrijblijvend binnen bij notariaat Gennep
 
Vereniging en stichting 
Voorkom dat een stichting of een vereniging een plek van misverstand en groeiende ergernis wordt…
Zowel grote als kleinere verenigingen en stichtingen kunnen een notaris nodig hebben. Bijvoorbeeld voor het laten wijzigen van de statuten of het oprichten van de stichting of vereniging.

Neem contact op met Notariaat Gennep voor een persoonlijk advies.