Diensten

familie & relaties

Voor veel persoonlijke zaken, zoals het opmaken van een testament, het regelen van een voogdij, het opstellen van een samenlevingscontract, een bewind instellen over het vermogen van iemand, het opmaken van een verklaring van erfrecht terzake het overlijden van iemand, het indienen van een successie(belasting)aangifte na overlijden, opmaken van akten van verdeling bij overlijden, echtscheiding en ontbinding samenwoning kunt u terecht bij Notariskantoor Gennep.

huis & hypotheek

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of het nu gaat om een appartement, een huis, om nieuwbouw of een bestaand huis, u krijgt altijd te maken met rechten en plichten. Wij kunnen u daarin op alle gebieden bijstaan.

bedrijven & organisaties

Als ondernemer weet u veel over uw eigen producten en diensten. Meestal wordt bij de opstart of groei van uw onderneming niet direct aan de juridische vorm van een onderneming gedacht. Fiscale aspecten en vraagstukken omtrent aansprakelijkheid zijn belangrijk in uw keuze. Wij kunnen u behulpzaam zijn om de juiste keuzes en overwegingen te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0485-550878 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">